GoldenBrokers.my recenze

Zdroj informací:
Zdrojem těchto informací jsou webové stránky a obchodní platforma brokera uvedené v sekci Web. Provozovatel webu tyto informace neověřuje a za jejich správnost, úplnost, aktuálnost, pravdivost ani jejich soulad s právními předpisy neodpovídá. Prosím ověřte si, zda je broker dle právních předpisů, které se na jeho podnikání vztahují, oprávněn dané služby poskytovat v zemi vašeho bydliště.

Srovnali jsme brokera GoldenBrokers.my s konkurencí podle ⏩ poplatků, výše spreadu, nabídky obchodních aktiv a zkušeností obchodníků.


Při obchodování s rozdílovými smlouvami dochází u 74–89  % účtů retailových investorů ke vzniku finanční ztráty. Měli byste zvážit, zda si můžete dovolit vysoké riziko ztráty svých finančních prostředků.

Základní informace z recenze GoldenBrokers.my

O brokerovi

Web:goldenbrokers.my
Čtenářské hodnocení55 Hlasů
87
Licence:LFSA
Podporované jazyky:Angličtina, Španělština, Portugalština, Vietnamština a Ruština
Rok založení:2019
Vlastník: Golden Brokers Ltd
Sídlo firmy:Jalan Merdeka Level 14 (B) & 14 (C) Main Office Tower, 87000, Labuan Malaysia
Metody kontaktu zákaznické podpory:E-mail, telefon, online chat na webu
Kontakt:support@goldenbrokers.my +60 154-877 0962
Způsoby vkladu:Bank wire, Debit and credit cards
Způsoby výběru:Bank wire, Debit and credit cards

O obchodování s GoldenBrokers.my

Minimální vklad:0 USD
Minimální obchod:0.01
Maximální páka:

Výše finanční páky může být lokálně omezena regulačním úřadem daného státu nebo mezinárodními regulacemi a zobrazená hodnota nemusí odpovídat páce se kterou můžete obchodovat.

Například v Evropské unii omezuje výši finanční páky pro maloobchodní obchodníky nařízení regulačního úřadu ESMA a to na maximálně 1:30 u hlavních měnových párů, 1:20 pro vedlejší páry a komodity a 1:2 u kryptoměn.

1:100
Výše spreadů:Viz tabulka spreadů - spread na měnovém páru EUR/USD je 3,0 pips* na standardním účtu
Podkladová aktiva:
Může se jednat o CFD.
Forex (60), akcie, komodity, indexy
Měny obchodního účtu: USD, EUR, GBP
Mobilní aplikace: Ano
MetaTrader 4:Ne
Jiné obchodní platformy:MT5, web trader
Sociální trading:Ne

Spready a poplatky

Poplatky se u většiny brokerů mění relativně často a bohužel není v našich silách, zde udržovat aktuální informace o poplatcích u GoldenBrokers.my, samozřejmě aktuální info najdete na jejich stránkách goldenbrokers.my.

Spready u GoldenBrokers.my na standardním účtu*

EUR/USDGBP/USDUSD/JPYEUR/GBPUSD/CHFEUR/JPY
3,03,03,0

* Spread byl převzat 17.09.2020 v 10:13 z webu nebo obchodní platformy GoldenBrokers.my.

Náhodné recenze konkurenčních CFD brokerů: ATOMMarkets.vn, Investous, Discovery-Forex a IFCMarkets

Broker ještě nebyl hodnocen návštěvníky webu. Napište recenzi.

Často kladené otázky

🧐 Je GoldenBrokers.my podvodný broker?

Doporučujeme vám si přečíst uživatelské recenze na našem webu, než začnete u tohoto brokera obchodovat. Pomůže vám to zjistit, zda je GoldenBrokers.my podvodný broker a nebo ne.

🆓 Jak si založit demo účet u GoldenBrokers.my?

Založení demo účtu u GoldenBrokers.my je velice jednoduché, stačí navštívit jejich webové stránky a demo účet si zdarma zaregistrovat.

📱 Nabízí GoldenBrokers.my nejlepší mobilní aplikaci na trhu?

GoldenBrokers.my nabízí mobilní aplikaci pro obchodování a nic vám nebrání v jejím používání. Je velice obtížné a subjektivní určit, zda je tato mobilní aplikace opravdu ta nejlepší na trhu. Posouzení tedy necháme na vás.

Pokud se vám nechce mobilní aplikaci GoldenBrokers.my testovat a chcete ušetřit čas, podívejte se na naše srovnání mobilních aplikací. Srovnáváme jen aplikace dobře známých, seriozních brokerů.

⚖️ Doporučili byste mi GoldenBrokers.my?

GoldenBrokers.my je jeden ze desítek možná stovek brokerů působící v Evropské unii, Austrálii, Novém Zélandu, Velké Británii a ve Spojených státech amerických, a právě proto je nesmyslné vybrat si GoldenBrokers.my jako svého brokera, předtím než ho srovnáte s konkurencí.

Je toto reklama?

Jsme transparentní, doporučujeme vám spolehlivé brokery s výbornou reputací a přiznáváme, že od těchto společností dostáváme peníze za reklamu. Jedná se o brokery v tabulce níže s klikatelným odkazem na web. Vy neplatíte nic navíc, získáte spolehlivého partnera pro obchodování a nám pomáháte udržovat web v provozu. Děkujeme.

HodnoceníBrokerČeštinaMin. vkladSpread EUR/USD*PlatformyLicence
Čtenářské hodnocení268 Hlasů
86
ano0 0,9 pips
Spread byl převzat 17.01.2020 v 21:19 z webu nebo obchodní platformy XTB.
vlastní aplikace xStationCySec KNFxtb.czrecenzeEUR/USD*: 0,9pips
Spread byl převzat 17.01.2020 v 21:19 z webu nebo obchodní platformy XTB.
Čtenářské hodnocení362 Hlasů
81
ano100 USD 0,8 pips
Spread byl převzat 15.02.2021 v 09:55 z webu nebo obchodní platformy Plus500.
vlastní CFD aplikace Plus500CySecplus500.czrecenzeEUR/USD*: 0,8pips
Spread byl převzat 15.02.2021 v 09:55 z webu nebo obchodní platformy Plus500.
Čtenářské hodnocení137 Hlasů
79
ano50 USD 1,0 pips
Spread byl převzat 15.02.2021 v 09:55 z webu nebo obchodní platformy Etoro.
vlastní aplikace eToroCySecetoro.comrecenzeEUR/USD*: 1,0pips
Spread byl převzat 15.02.2021 v 09:55 z webu nebo obchodní platformy Etoro.
78 % maloobchodních CFD účtů přichází o peníze
Čtenářské hodnocení5 Hlasů
87
ano200 USD 0,7 pips na ECN PRO MT4
Spread byl převzat 20.09.2022 v 21:21 z webu nebo obchodní platformy Instaforex.
vlastní webová aplikace, MT4 a MT5CySec KNFinstaforex.eu/czrecenzeEUR/USD*: 0,7 pips na ECN PRO MT4
Spread byl převzat 20.09.2022 v 21:21 z webu nebo obchodní platformy Instaforex.

* Spread je u většiny brokerů variabilní a mění se v závislosti na pohybech trhu.


U 74-89 % účtů retailových investorů došlo při obchodování s rozdílovými smlouvami u tohoto poskytovatele ke vzniku ztráty. Měli byste zvážit, zda si můžete dovolit vysoké riziko ztráty svých finančních prostředků.

Pokud nechcete brokera složitě vybírat, srovnávat spready, poplatky, obchodní platformu, regulovanost a pročítat desítky uživatelských recenzí, abyste si udělali vlastní závěr, můžeme vám doporučit moderního brokera XTB 79 % maloobchodních CFD účtů přichází o peníze - reklamní partner.

Výběr nevhodného brokera může i skvělého obchodníka dostat do ztráty.

Právě proto je důležité si vybrat správně. Výběr správného brokera často stojí mezi ziskem a ztrátou. Nevíte, jak vybrat? Připravili jsme pro vás nezávislý článek, který vám s výběrem pomůže. Dozvíte se, jaké faktory při výběru forex / CFD brokera sledovat.

Pokud máte nějaké zkušenosti s GoldenBrokers.my, sdílejte je prosím v komentářích, pomůžete tím ostatním vybrat si vhodného brokera.

GoldenBrokers.my recenze 2022 – srovnání s konkurencí

Diskuze, názory a uživatelské recenze

  1. Lamas napsal:

    Jsem rád, že jsem zkusil MT5 a té se teď držím, proto jsem nadmíru spokojen s tímto brokerem. Má všechno v rychtiku, nemám s ničím problém, takže bych to doporučil minimálně ke zkoušce dalším zájemcům – zkouška je totiž super, že se to dá vychytat přes demoúčet, kde si člověk vše osahá a pak už ví, jak na to v plné verzi

  2. Avorino napsal:

    MT5 platform works really well and to be honest, I have tried the demo account only for two days, after I realized that it is so intuitive, so easy, that I went straight to the sharp version

  3. maresatorek napsal:

    Všechno je v pořádku, o téhleté společnosti zatím nemůžu říct nic negativního. Začínal jsem s demem, po 4, 5 měsících jsem se osmělil a šel do ostré verze
    nelituju toho. Všechno funguje dobře, nemám žádné stížnosti nebo cokoliv negativního

  4. Lukas napsal:

    Za mě v pořádku, přeorientoval jsem se na MT5 asi více jak před rokem a velmi mi vyhovuje.

  5. Michal napsal:

    Brokera mohu doporučit, moderní platforma a online podpora téměř okamžitá.

  6. Martas napsal:

    Tento broker není sám o sobě příliš inovativní, ale dokáže poskytnout vše, co od dobrého brokera očekáváte. Možná by se našel i broker s nižším spreadem, nicméně výše poplatků dle mých vlastních zkušeností nemusí být u obchodování tím nejdůležitějším aspektem.

  7. Merlin napsal:

    hello, I appreciate the quality of support and deposits and withdraw free of charge and the MT5 platform is the best for me

  8. Melodynoise napsal:

    as far as I can, so consider the fairly quick settlement of the request for change and the response of the support and the smooth deposit and withdrawal, I don’t really like some fees …

  9. Louny napsal:

    mt5 platform is top and i am with this broker thanks to the support in many languages including me

  10. Kelly napsal:

    commodities it’s mine, especially silver and gold, it’s overrated today because of the dollar

  11. Marlie napsal:

    I tried the demo for a while , trading is like a box of chocolates, never knowing which trade can succeed and therefore taste better than others

Napsat komentář

Upozornění

Neuvádějte žádné kontaktní informace (e-mail, WhatsApp, odkazy atd.). Jinak bude váš komentář/recenze ihned smazána. Manuálně kontrolujeme dodržování tohoto pravidla. Toto opatření slouží k ochraně čtenářů našeho webu, spousty podvodníků se snaží vydávat za poradce a tahají z lidí peníze, a tomu nebudeme přihlížet!

Scroll to top