ForexChief opinie

Źródło informacji:
Źródłem tych informacji są strony internetowe i platforma handlowa brokera znajdująca się w sekcji Web. Operator serwisu nie weryfikuje tych informacji i nie ponosi odpowiedzialności za ich dokładność, kompletność, aktualność, prawdziwość lub zgodność z przepisami prawa. Sprawdź, czy broker jest uprawniony do świadczenia usług w Twoim kraju zamieszkania zgodnie z przepisami prawnymi dotyczącymi jego działalności.

Porównaliśmy brokera ForexChief z konkurentami pod względem ⏩ opłaty, kwoty spreadu, oferty aktywów handlowych i doświadczenia traderów.


Od 74% do 89% rachunków inwestorów detalicznych odnotowuje straty pieniężne w wyniku handlu kontraktami CFD. Zastanów się, czy możesz pozwolić sobie na wysokie ryzyko utraty twoich pieniędzy.

Podstawowe informacje z recenzji ForexChief

O brokerowi

Strona internetowa:forexchief.com
Szybka ocena brokera1 Głos
100
Licencje:VFSC
Obsługiwane języki:Angielski, Hiszpański, Portugalski i Hindi
Rok założenia:2014
Właściciel: ForexChief Ltd.
Siedziba firmy:1276 Kumul Hwy, 1st Flr Govant Bldg, Port Vila, Vanuatu
Metody kontaktu z obsługą klienta:E-mail, telefon, czat online na stronie internetowej
Kontakt:info@forexchief.com, +65 3159 3652
Metody wpłaty:Przelew bankowy, VISA, MasterCard, AdvCash, Alipay, Bitcoin, FasaPay, Local Przelew bankowys, Neteller, PerfectMoney, Qiwi, Skrill, UnionPay, WebMoney
Metody wypłaty:Przelew bankowy, VISA, MasterCard, AdvCash, Alipay, Bitcoin, FasaPay, Local Przelew bankowys, Neteller, PerfectMoney, Qiwi, Skrill, UnionPay, WebMoney

O handlu z ForexChief

Minimalna wpłata:50 USD
Transakcja minimalna:0.01
Wysokość spreadów:Patrz tabela spreadów - spread na parzę walutowej EUR/USD wynosi 0,7 pipsa* na koncie standardowym
Aktywa bazowe:
Może chodzić o kontrakt CFD.
Forex (40), kryptowaluty (5)
Waluty konta handlowego: USD,EUR,GBP,CHF,JPY
Aplikacja mobilna: Tak
MetaTrader 4:Tak
Inne platformy handlowe:MetaTrader 5
Trading społecznościowy:Nie

Spready i opłaty

Opłaty u większości brokerów zmieniają się stosunkowo często i niestety nie jesteśmy w stanie aktualizować informacji o opłatach ForexChief na bieżąco, oczywiście aktualne informacje można znaleźć na ich stronie internetowej forexchief.com.

Spready u ForexChief na koncie standard*

EUR/USDGBP/USDUSD/JPYEUR/GBPUSD/CHFEUR/JPY
0,71,31,01,1

* Spread został pobrany 17.01.2020 o 21:28 ze strony internetowej lub platformy handlowej ForexChief.

Losowe recenzje konkurencyjnych brokerów CFD: AdamantFX, JFDBank, TradeviewForex i LH-Broker

Dodaj swoją opinię
Niezawodność i reputacja czy wpłaty i wypłaty przebiegaką bez problemu, czy pośrednik oszukuje ludzi?
93
Spread i opłaty
85
Platforma handlowa, oferta aktywów handlowych szybkość, niezawodność, funkcje i środowisko przyjazne dla użytkownika
97
Obsługa klienta szybkość, dostępność, dostępność w Twoim języku
100
Liczba opinii: 2
94
Średnia ocena czytelników

Często Zadawane Pytania

🧐 Czy ForexChief to oszustwo?

Zdecydowanie zalecamy zapoznanie się z opiniami użytkowników na naszej stronie internetowej przed rozpoczęciem handlu z tą firmą maklerską. Pomoże Ci to ustalić, czy ForexChief jest uczciwym brokerem.

🆓 Jak otworzyć bezpłatne konto demo?

Otwarcie konta demo w ForexChief jest bardzo proste, wystarczy zarejestrować się na ich stronie internetowej.

📱 Czy ForexChief oferuje najlepszą aplikację mobilną do handlu?

ForexChief oferuje mobilną aplikację handlową i na pewno możesz zacząć z nią handlować. Ustalenie, czy mają najlepszą platformę mobilną, jest bardzo trudne i subiektywne. Zapraszamy jednak do samodzielnego przetestowania.

Porównaliśmy niektórych renomowanych brokerów i ich mobilne aplikacje do handlu, sprawdź porównanie i zaoszczędź sobie kłopotów z testowaniem aplikacji mobilnej ForexChief.

⚖️ Czy polecacie ForexChief?

ForexChief jest jednym z dziesiątek, a może nawet setek brokerów działających w Unii Europejskiej, Australii, Nowej Zelandii, Wielkiej Brytanii i Stanach Zjednoczonych Ameryki i właśnie dlatego nie ma sensu wybierać ForexChief na swojego brokera, przed porównaniem go z konkurencją.

Czy to jest reklama?

Jesteśmy transparentni, polecamy niezawodnych brokerów o doskonałej reputacji i przyznajemy, że otrzymujemy pieniądze od tych firm na reklamę. Są to brokerzy w poniższej tabeli z klikalnym linkiem do strony internetowej. Nie płacąc nic więcej, zyskujesz wiarygodnego partnera biznesowego i pomagasz nam w utrzymaniu strony internetowej. Dziękujemy Ci.

BrokerPolskiWkład min.Spread EUR/USDPlatformyLicencje
Szybka ocena brokera96 Głosów
82
100 EUR 0,8pipsa
Spread został pobrany 10.03.2021 o 10:18 ze strony internetowej lub platformy handlowej Admirals.
MT4, MT5, MT Supreme EditionCySecadmirals.comopinieEUR/USD*: 0,8pipsa
Spread został pobrany 10.03.2021 o 10:18 ze strony internetowej lub platformy handlowej Admirals.
Szybka ocena brokera156 Głosów
80
0 0,9pipsa
Spread został pobrany 17.01.2020 o 21:19 ze strony internetowej lub platformy handlowej XTB.
Własna platformaKNF CySecxtb.comopinie EUR/USD*: 0,9pipsa
Spread został pobrany 17.01.2020 o 21:19 ze strony internetowej lub platformy handlowej XTB.
Szybka ocena brokera56 Głosów
72
200 USD 1,0pipsa
Spread został pobrany 15.02.2021 o 09:55 ze strony internetowej lub platformy handlowej Etoro.
Własna platformaCySecetoro.comopinie EUR/USD*: 1,0pipsa
Spread został pobrany 15.02.2021 o 09:55 ze strony internetowej lub platformy handlowej Etoro.
Szybka ocena brokera120 Głosów
75
100 USD 0,8pipsa
Spread został pobrany 15.02.2021 o 09:55 ze strony internetowej lub platformy handlowej Plus500.
Własna platformaCySecplus500.plopinie EUR/USD*: 0,8pipsa
Spread został pobrany 15.02.2021 o 09:55 ze strony internetowej lub platformy handlowej Plus500.

* Dla większości brokerów spread jest zmienny i zmienia się w zależności od ruchów na rynku.


74-89% rachunków inwestorów detalicznych odnotowuje straty pieniężne w wyniku handlu kontraktami CFD u niniejszego dostawcy. Zastanów się, czy możesz pozwolić sobie na wysokie ryzyko utraty twoich pieniędzy.

Jeżeli nie chcesz już skomplikowanie wybierać brokera, porównywać spready, opłaty, platformę handlową, regulację i czytać dziesiątki recenzji innych użytkowników w celu utworzenia własnej opinii, polecamy współczesnego brokera Admirals 75% rachunków detalicznych CFD odnotowuje straty - partner reklamowy.

Wybór nieodpowiedniego brokera może spowodować straty nawet u dobrego handlowca.

Dlatego tak ważny jest wybór właściwego. Wybór odpowiedniego brokera, może mieć wpływ na zyski a stratz. Nie wiesz, którego wybrać? Przygotowaliśmy dla Ciebie niezależny artykuł, który pomoże Ci w wyborze brokera. Dowiesz się, na co należy zwrócić uwagę przy wyborze brokera forex / CFD.

Jeśli masz jakiekolwiek doświadczenia z ForexChief, podziel się nimi w komentarzach, aby pomóc innym wybrać odpowiedniego brokera.

ForexChief opinie traderów 2021 – porównanie z konkurencją

Forum, opinie i recenzje użytkowników

  1. Topaz pisze:
    97.8
    Polecam

    Dobra platforma, idealna do skalpowania, bardzo dobry kontakt z obsługą, jednorazowy bonus bonus na wejście od pierwszej wpłaty max 500USD, cashback – 3-15 USD i płacą cashback co tydzien w sobotę, konkurs co 1-2 miesiące gdzie można wygrać maksymalnie 2 x 400 usd , wypłaty na revoluta na drugi dzień już są Polecam na 100%. Bonus obrotowy nieograniczony kwotą, można sobie wybrać od 0-50% wpłaty , bonus obrotowy nie jest wypłacany ale co nim zarobisz to twoje.

    Ogólna ocena
    Dodaj swoją opinię

    Niezawodność i reputacja czy wpłaty i wypłaty przebiegaką bez problemu, czy pośrednik oszukuje ludzi?
    100
    Spread i opłaty
    96
    Platforma handlowa, oferta aktywów handlowych szybkość, niezawodność, funkcje i środowisko przyjazne dla użytkownika
    95
    Obsługa klienta szybkość, dostępność, dostępność w Twoim języku
    100
    0
    0
  2. Darek pisze:
    90.3
    super polecam

    super, duzy levar szybkie wypłaty błyskawiczna pomoc online

    Ogólna ocena
    Dodaj swoją opinię

    Niezawodność i reputacja czy wpłaty i wypłaty przebiegaką bez problemu, czy pośrednik oszukuje ludzi?
    86
    Spread i opłaty
    75
    Platforma handlowa, oferta aktywów handlowych szybkość, niezawodność, funkcje i środowisko przyjazne dla użytkownika
    100
    Obsługa klienta szybkość, dostępność, dostępność w Twoim języku
    100
    1
    0

Dodaj komentarz

Niezawodność i reputacja czy wpłaty i wypłaty przebiegaką bez problemu, czy pośrednik oszukuje ludzi?
Spread i opłaty
Platforma handlowa, oferta aktywów handlowych szybkość, niezawodność, funkcje i środowisko przyjazne dla użytkownika
Obsługa klienta szybkość, dostępność, dostępność w Twoim języku
Całkowity wynik

Zgadzam się z zasadami dyskusji.

Zasady dyskusji Jesteśmy wdzięczni za każde pytanie lub opinie w dyskusji, w ten sposób pomagasz innym gościom stworzyć ich własny pogląd na dany temat. Niechętnie, ale ze względu na prawo obowiązujące w Polsce, rozporządzenie o ochronie danych osobowych (GDPR) i ograniczenie spamu pochodzącego od konkurencji, musimy ograniczyć dyskusję pewnymi regułami.

Regulamin dyskusji:

  1. Nie wpisuj adresów mailowych, numerów telefonów lub innych form kontaktów, które umożliwiają bezpośredni kontakt z tobą. Wszystkie pytania należy zadawać bezpośrednio w ramach dyskusji.
  2. Nie wpisuj żadnych danych osobowych, które mogą Cię identyfikować, dyskusja jest anonimowa, publiczna i służy do komunikacji z publicznością a nie do kontaktu z pojedynczymi osobami.
  3. Nie zamieszczaj linków do stron internetowych konkurencji.

Jeżeli dojdzie do naruszenia regulaminu, twój post zostanie częściowo lub zupełnie usunięty.

Scroll to top