FXGM opinie

Źródło informacji:
Źródłem tych informacji są strony internetowe i platforma handlowa brokera znajdująca się w sekcji Web. Operator serwisu nie weryfikuje tych informacji i nie ponosi odpowiedzialności za ich dokładność, kompletność, aktualność, prawdziwość lub zgodność z przepisami prawa. Sprawdź, czy broker jest uprawniony do świadczenia usług w Twoim kraju zamieszkania zgodnie z przepisami prawnymi dotyczącymi jego działalności.

Porównaliśmy brokera FXGM z konkurentami pod względem ⏩ opłaty, kwoty spreadu, oferty aktywów handlowych i doświadczenia traderów. FXGM działa legalnie w Unii Europejskiej, a to wszystko dzięki licencji CySec.


Od 74% do 89% rachunków inwestorów detalicznych odnotowuje straty pieniężne w wyniku handlu kontraktami CFD. Zastanów się, czy możesz pozwolić sobie na wysokie ryzyko utraty twoich pieniędzy.

Podstawowe informacje z recenzji FXGM

O brokerowi

Strona internetowa:https://www.fxgm.com
Szybka ocena brokera0 Głosów
0
Licencje:CySec
Obsługiwane języki:Angielski, Niemiecki, Polski, Hiszpański, Włoski i Szwedski
Rok założenia:2011
Właściciel: Depaho Ltd
Siedziba firmy:14 Charalambou Mouskou, 2014 Strovolos, Nicosia, Cyprus
Metody kontaktu z obsługą klienta:E-mail, czat online na stronie internetowej
Kontakt:[email protected] +357 22 030 082
Metody wpłaty:Credit Card, E Merchant Payment Solutions, EasyEFT, Klarna
Metody wypłaty:Prawdopodobnie takie same jak metody wpłaty

O handlu z FXGM

Minimalna wpłata:200 USD
Transakcja minimalna:0.01
Wysokość spreadów:Patrz tabela spreadów - spread na parzę walutowej EUR/USD wynosi 3 pipsa* na koncie standardowym
Aktywa bazowe:
Może chodzić o kontrakt CFD.
Forex (43), akcje (84), surowce (17), indeksy (18), kryptowaluty (9)
Demo: Tak
Aplikacja mobilna: Tak
MetaTrader 4:Nie
Inne platformy handlowe:WebPROfit
Trading społecznościowy:Nie

Spready i opłaty

Opłaty u większości brokerów zmieniają się stosunkowo często i niestety nie jesteśmy w stanie aktualizować informacji o opłatach FXGM na bieżąco, oczywiście aktualne informacje można znaleźć na ich stronie internetowej https://www.fxgm.com.

Spready u FXGM na koncie standard*

EUR/USDGBP/USDUSD/JPYEUR/GBPUSD/CHFEUR/JPY
333343

* Spread został pobrany 27.11.2019 o 18:02 ze strony internetowej lub platformy handlowej FXGM.

Losowe recenzje konkurencyjnych brokerów CFD: HonorFX, Amana Capital, ValburyCapital i BluePips

Broker nie został jeszcze oceniony przez odwiedzających naszą witrynę. Dodaj opinię.

Często Zadawane Pytania

🧐 Czy FXGM to oszustwo?

Zdecydowanie zalecamy zapoznanie się z opiniami użytkowników na naszej stronie internetowej przed rozpoczęciem handlu z tą firmą maklerską. Pomoże Ci to ustalić, czy FXGM jest uczciwym brokerem.

🆓 Jak otworzyć bezpłatne konto demo?

Otwarcie konta demo w FXGM jest bardzo proste, wystarczy zarejestrować się na ich stronie internetowej.

📱 Czy FXGM oferuje najlepszą aplikację mobilną do handlu?

FXGM oferuje mobilną aplikację handlową i na pewno możesz zacząć z nią handlować. Ustalenie, czy mają najlepszą platformę mobilną, jest bardzo trudne i subiektywne. Zapraszamy jednak do samodzielnego przetestowania.

Porównaliśmy niektórych renomowanych brokerów i ich mobilne aplikacje do handlu, sprawdź porównanie i zaoszczędź sobie kłopotów z testowaniem aplikacji mobilnej FXGM.

⚖️ Czy polecacie FXGM?

FXGM jest jednym z dziesiątek, a może nawet setek brokerów działających w Unii Europejskiej i właśnie dlatego nie ma sensu wybierać FXGM na swojego brokera, przed porównaniem go z konkurencją.

Czy to jest reklama?

Jesteśmy transparentni, polecamy niezawodnych brokerów o doskonałej reputacji i przyznajemy, że otrzymujemy pieniądze od tych firm na reklamę. Są to brokerzy w poniższej tabeli z klikalnym linkiem do strony internetowej. Nie płacąc nic więcej, zyskujesz wiarygodnego partnera biznesowego i pomagasz nam w utrzymaniu strony internetowej. Dziękujemy Ci.

BrokerPolskiWkład min.Spread EUR/USDPlatformyLicencje
Szybka ocena brokera89 Głosów
83
100 EUR 0,8pipsa
Spread został pobrany 10.03.2021 o 10:18 ze strony internetowej lub platformy handlowej Admirals.
MT4, MT5, MT Supreme EditionCySecadmirals.comopinieEUR/USD*: 0,8pipsa
Spread został pobrany 10.03.2021 o 10:18 ze strony internetowej lub platformy handlowej Admirals.
Szybka ocena brokera154 Głosów
80
0 0,9pipsa
Spread został pobrany 17.01.2020 o 21:19 ze strony internetowej lub platformy handlowej XTB.
Własna platformaKNF CySecxtb.comopinie EUR/USD*: 0,9pipsa
Spread został pobrany 17.01.2020 o 21:19 ze strony internetowej lub platformy handlowej XTB.
Szybka ocena brokera49 Głosów
73
200 USD 1,0pipsa
Spread został pobrany 15.02.2021 o 09:55 ze strony internetowej lub platformy handlowej Etoro.
Własna platformaCySecetoro.comopinie EUR/USD*: 1,0pipsa
Spread został pobrany 15.02.2021 o 09:55 ze strony internetowej lub platformy handlowej Etoro.
Szybka ocena brokera111 Głosów
75
100 USD 0,8pipsa
Spread został pobrany 15.02.2021 o 09:55 ze strony internetowej lub platformy handlowej Plus500.
Własna platformaCySecplus500.plopinie EUR/USD*: 0,8pipsa
Spread został pobrany 15.02.2021 o 09:55 ze strony internetowej lub platformy handlowej Plus500.

* Dla większości brokerów spread jest zmienny i zmienia się w zależności od ruchów na rynku.


74-89% rachunków inwestorów detalicznych odnotowuje straty pieniężne w wyniku handlu kontraktami CFD u niniejszego dostawcy. Zastanów się, czy możesz pozwolić sobie na wysokie ryzyko utraty twoich pieniędzy.

Jeżeli nie chcesz już skomplikowanie wybierać brokera, porównywać spready, opłaty, platformę handlową, regulację i czytać dziesiątki recenzji innych użytkowników w celu utworzenia własnej opinii, polecamy współczesnego brokera XTB - 84% rachunków detalicznych CFD odnotowuje straty - partner reklamowy.

Wybór nieodpowiedniego brokera może spowodować straty nawet u dobrego handlowca.

Dlatego tak ważny jest wybór właściwego. Wybór odpowiedniego brokera, może mieć wpływ na zyski a stratz. Nie wiesz, którego wybrać? Przygotowaliśmy dla Ciebie niezależny artykuł, który pomoże Ci w wyborze brokera. Dowiesz się, na co należy zwrócić uwagę przy wyborze brokera forex / CFD.

Jeśli masz jakiekolwiek doświadczenia z FXGM, podziel się nimi w komentarzach, aby pomóc innym wybrać odpowiedniego brokera.

FXGM opinie traderów 2021 – porównanie z konkurencją

Forum, opinie i recenzje użytkowników

  1. Naomi pisze:

    Ludzie opamiętajcie się i nie korzystajcie z FXGM!!! To oszuści nie posiadający zezwolenia na świadczenie usług na rynku Forex w Polsce.
    Zdecydowanie najgorszy broker !!!!
    Opiekunka konta tylko zmusza do dokonania depozytu natrętnie telefonami kilka razy dziennie.
    Na dokonanie wypłaty czeka się miesiącami!!!
    Zdecydowanie i gorąco nie polecam!!!!

  2. Grzegorz St pisze:

    Zdecydowanie nie polecam!!! Opiekunowie konta natrętnie do Ciebie wydzwaniają po kilka razy dziennie
    w celu dokonania depozytu. Nie wspominają o tym, że są oszustami. Chcą wyłudzić twoje pieniędze. Gdy chcesz dokonać wypłaty kapitału kontakt z nimi się urywa! Nie odpowiadają na telefony i maile!!! Broker nie posiada wymaganych prawem licencji na prowadzenie działalności na rynku Forex w Polsce.
    Broker trafił na listę ostrzeżeń: z art. 178 w zw. z art. 69 ust. 2 pkt 5 ustawy o obrocie instrumentami finansowymi. Zawiadomienie kierowane przez UKNF.

  3. Sylwia pisze:

    Najgorszy broker na rynku polskim, działa bez zezwoleń, wpisany na listę ostrzeżeń do KNF

  4. Oszukany przez fxgm pisze:
    0.3

    Jeśli chcesz stracić oszczędności swojego życia skorzystaj z FXGM.

    Ogólna ocena
    Dodaj swoją opinię

    Niezawodność i reputacja czy wpłaty i wypłaty przebiegaką bez problemu, czy pośrednik oszukuje ludzi?
    0
    Spread i opłaty
    0
    Platforma handlowa, oferta aktywów handlowych szybkość, niezawodność, funkcje i środowisko przyjazne dla użytkownika
    0
    Obsługa klienta szybkość, dostępność, dostępność w Twoim języku
    0
    1
    1
  5. Ps pisze:

    Kurwy złodziejskie! Managerowie nachalnie wydzwaniają do ciebie kilka razy dziennie i wyłudzają pieniądze. Mi ukradli blisko 12tys.zł!
    Jebać fxgm!

Dodaj komentarz

Niezawodność i reputacja czy wpłaty i wypłaty przebiegaką bez problemu, czy pośrednik oszukuje ludzi?
Spread i opłaty
Platforma handlowa, oferta aktywów handlowych szybkość, niezawodność, funkcje i środowisko przyjazne dla użytkownika
Obsługa klienta szybkość, dostępność, dostępność w Twoim języku
Całkowity wynik

Zgadzam się z zasadami dyskusji.

Zasady dyskusji Jesteśmy wdzięczni za każde pytanie lub opinie w dyskusji, w ten sposób pomagasz innym gościom stworzyć ich własny pogląd na dany temat. Niechętnie, ale ze względu na prawo obowiązujące w Polsce, rozporządzenie o ochronie danych osobowych (GDPR) i ograniczenie spamu pochodzącego od konkurencji, musimy ograniczyć dyskusję pewnymi regułami.

Regulamin dyskusji:

  1. Nie wpisuj adresów mailowych, numerów telefonów lub innych form kontaktów, które umożliwiają bezpośredni kontakt z tobą. Wszystkie pytania należy zadawać bezpośrednio w ramach dyskusji.
  2. Nie wpisuj żadnych danych osobowych, które mogą Cię identyfikować, dyskusja jest anonimowa, publiczna i służy do komunikacji z publicznością a nie do kontaktu z pojedynczymi osobami.
  3. Nie zamieszczaj linków do stron internetowych konkurencji.

Jeżeli dojdzie do naruszenia regulaminu, twój post zostanie częściowo lub zupełnie usunięty.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Scroll to top